— Onko tolkkua?

Kesän välitilinpäätös

Ilman kesälomaa jäisivät välitilinpäätökset tekemättä. Olen ottanut tavaksi kirjoittaa uutiskirjeen jokaisen vuodenajan aluksi. Syksyn, talven ja kevään uutiskirje. Nyt tein kesän uutiskirjeen Se on tässä. 

Uutiskirje 5.6.2013

Kesä on nyt, vaikka lomaan on vielä aikaa. Monille tämä on vuoden paras hetki.

Tänä keväänä olemme tutkineet vastuullisuuden saloja tietääksemme paremmin, miten aihe puhuttelee erilaisia kuluttajaryhmiä. Tutkimus on MMM:n kustantama, joten syksyllä valmistuvat tulokset ovat julkisia. Vastuullisuus- ja turvallisuusasiat kiinnostavat nyt sekä ruokaketjua että kuluttajaa. Ihmisiä ei pidä liikaa lastata velvollisuuksilla ja huonolla omatunnolla, vaan rakentaa vastuullisista kulutusvalinnoista helppoja ja haluttavia.

Ruoan turvallisuuden merkitys on noussut toistuvien ruokakohujen myötä. Pari viikkoa sitten ilmestynyt Valtioneuvoston selonteko elintarviketurvallisuudesta on hyvä katsaus ja ohjenuora ruokaketjun toimijoille. Kohut murentavat kuluttajan luottamusta. Nyt on paitsi viestien, erityisesti tekojen aika. Kirjoitin aiheesta onko tolkkua-blogissani.

Nyt on aika hakea herkut luonnosta.
ELO-säätiön Villiruoka-hankkeessa on edetty työpajaan, jossa pohdimme, miten villiruoka tukee Suomen matkailun markkinointiteemoja, onko se suomalaisten paluuta juurille vai Stubbin markkinoima vientivaltti. Lisäselvyyttä siitäkin syksyn tullen.

Ruokaketjun viestijät tekevät tiivistä yhteistyötä osana Laatuketju-toimintaa. Ruokaketju haluaa nyt auttaa tavallisia ihmisiä ymmärtämään ruokavalintojensa monia merkityksiä.  Pian ilmestyy pikaopas: Tiedä mitä syöt. Kerromme lisää sen käytöstä kesän aikana.

Paljon on menossa ja moni projekti valmistuu syksyllä.

Otamme innolla vastaan uusia haasteita. Kuulen osaajaverkosto on asiakkaalle joustava ja kustannustehokas tapa saada erilaisia viestinnän ja tutkimuksen palveluja.

Ole yhteydessä, jos kaipaat kumppania viestimään, tutkimaan, fasilitoimaan tai sparraamaan. 

Oikein herkullista, vastuullista ja villiä kesää!  
Seija ja koko osaajajoukko

 

PS.

Tätä kirjoittaessa matarat kukkivat ja yrtit ovat aluillaan. Mikä ilo odottaa pionin kukintaa ja yrttipuskien tuuhenemista.

0 kommenttia
Lähetä kommentti

Roskapostiesto: Täydennä alla oleva yhtälö. *