— Onko tolkkua?

Food and Shoe Revolution Day

Tänään 16.5.  on Jamie Oliverin Food Revolution Day.  Päivä on merkittävä.  Jamie on saanut aikaan innostavan ilmiön. Se vetoaa tunteisiin, innostaa tekemään ruokaa yhdessä lasten kanssa. Päivän sanoma on helppo. Yhteisöt aktiivisia #FRD2014.Food Revolution Day Flyer

Tänään olin Aalto Yliopiston (Design Factory & Urban Mill)  esittelypäivässä, jossa parikymmentä teamia esitteli  tuotekehitystuloksiaan. Uskomattomia esityksiä. Täydellinen englanti. Rohkea ote.

Buzz Karri

 Vetosi sekä järkeen että tunteisiin.

Yksi esitys oli Navikoiva Kenkä. Esittelytiimi aloitti hyvin: entä jos sinulla olisi yksi aisti enemmän: kartanlukuaisti. Työn tilaajana oli Nokia,  jonka jo toivottiin palaavaan juurilleen, kenkäbusinekseen. Nokian saappaat eivät koskaan pettäneet. Esittelyvideon tilanteeseen oli helppo samaistua. Someyhteisöt innostuivat tuotteista aina @alexstupp `ia myöten.

Navikoivat kengät. Yksi aisti enemmän.

Katso video niin tiedät mistä puhun:  http://vimeo.com/94380862

Shoe Revolution Day 2014. Extra offer: Do You Need One sense more?  What about Navication sence?

Mitä opin? Revoluutiot vaativat kovaa työtä ja yksinkertaista ilmaisua. Ja ennen kaikkea.

Innostusta!

ps. Omaa tunnetta lisäsi, että navikoiva kenkä -tiimissä oli oma poika, joka myös videolla. Vaikka Jamie Oliver ei ole oma poika, on hän on monelle mieluinen hahmo, jonka innostus tarttuu.

Jälkikommentti: Tolkku + tunne + rohkeus = innostus.

0 kommenttia
Lähetä kommentti

Roskapostiesto: Täydennä alla oleva yhtälö. *