— Onko tolkkua?

Areena-ahdistus

Onneksi SuomiAreena on taas tältä vuodelta ohi.  Moni huokaisee helpotuksesta. Niin ne, jotka siellä olivat ja ne (ainakin minä) joka en siellä ollut. Monille Porissa olleille viime viikko oli tiukka työviikko, joka aiheutti sen, että lomat siirtyvät elokuun puolelle.  Itselleni se oli ihan täysi lomaviikko, jätin Porin keskustelut väliin. Menin Hangon rannoille.

Jo monena vuonna olen huomannut  kärsiväni Areena-ahdistuksesta.  Onhan tapahtuma todella hyvin markkinoitu vaikuttajien  tärkeäksi verkostoitumispaikaksi ja tulevaisuuden tekijöiden kohtaamispaikaksi, jossa on KAIKKI  

Siitä on helppo tehdä suora päätelmä, että jos ei ole siellä, niin vaikuttaminen ja verkostoituminen vaikeutuu. Olit sitten missä virassa tahansa.

Suomi-Areena on vaikuttajien kohtaamispaikka.

Hienoa, että näitä SuomiAreenan kaltaisia tilaisuuksia on. Siellä vaikuttajat vaikuttavat ja kansalaiset voivat vetäistä kesäpartaisia poliitikkoja pikeepaidan hihasta ja paneeleista innostuneet pääsevät istumaan puupenkeille. Todella hienoa, että kesän hiljaiseen uutisaikaan saadaan puhetta vakavista yhteiskunnallisista kysymyksistä. Vaikka siellä kävi tänä vuonna VAIN 67000 henkeä, niin media- ja somejulkisuus tekee  tunteen että ”kaikki”.

Helteet ottivat miehistä ja naisista mittaa.

Kun vähän seurasin viikon keskusteluja TV:stä ja netistä, huomasin, että nämä helteet ottivat keski-ikäisten keskustelijoiden ja kuulijoiden kunnon päälle. Viikon paras uutinen oli Porin veden toimittamat massiiviset vesipisteet yli 30 asteen helteessä vaeltaville.

Hoito Areena-ahdistukseen.

SuomiAreena jatkuu ja voi hyvin. Ainakin seuraavat viisi vuotta. Niin uutisoitiin juuri.  Onnea matkaan.

Koska tämä Areena-ahdistus tulee minulle varmaan myös ensi vuonna, on paras pohtia hoitokeino hyvissä ajoin valmiiksi. Otan käyttöön Harri Holkerin hoitokeinon: Minä juon nyt kahvia.

”Olen nyt lomalla!”

0 kommenttia
Lähetä kommentti

Roskapostiesto: Täydennä alla oleva yhtälö. *